06-43123406
073-2110918
info@kunststof-meubilair.nl
Facebook profiel STR collectie Twitter profiel STR collectie Linkedin profiel SR collectie Youtube  profiel SR collectie
Projectinrichting

Wilt u een flexibele, service gerichte partij die accuraat en deskundig te werk gaat?
STR collectie biedt u ondersteuning op het gebied van projectinrichting. Wij kunnen u deskundig informeren over uw kantoorinrichting, vloerafwerking en raambekleding.
Wij geven u advies over een ergonomische werkplek tot aan de complete indeling en aankleding van uw kantoorruimte en bedrijfskantine. Wij creëren voor u de gewenste werkplek uit een handzaam, stevig en smaakvol aanbod. 

Een prachtig resultaat, binnen het gestelde budget, gaat over de juiste keuze in gordijnstoffen, meubels en vloerbedekking. Wij koppelen een deskundig team op het gebied van vloerafwerking, raambekleding en projectmeubilair aan uw project voor het beste resultaat. Wij blijven nauw betrokken in het gehele proces van aanvraag tot oplevering.

Horeca

De ruime (STR) collectie bestaat o.a. uit duurzaam kunststof (design) meubilair speciaal ontworpen voor cafe´s, restaurants, sauna´s, strandtenten, kantines, zorginstellingen, zwembaden, hotels, congres- en publieke ruimtes.

Wij bieden ligbedden aan die geschikt zijn voor projectmatig gebruik aan het strand of bij zwembaden en sauna´s. Europese topkwaliteit, al dan niet voorzien van een comfortabel kussen, geschikt voor buitengebruik. Tevens kunt u bij ons terecht voor aanvullende producten als bijzettafels, ligbedkussens en parasols.

Vloeren

De vloer is een zeer bepalend onderdeel van de uitstraling van de bedrijfsruimte. Net zo belangrijk is hoe onderhoudsvriendelijk deze is. STR collectie informeert u graag over de kleurstellingen, slijtvastheid, uitstraling en gemak van de verschillende vloeren.

Catering

Het cateringmeubilair dat wij voeren wordt gemaakt door de marktleider in air-moulding producten voor hotels en conferentieruimtes.
De duurzame stoelen, klapstoelen, banken en complementaire textielproducten maken onderdeel uit van het succes van uw event. Lichtgewicht klaptafels zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar en veilig koppelbaar. De onderstellen hebben een excellente stabiliteit en zijn eenvoudig in gebruik. Bijpassende meubelwagens zorgen voor een gemakkelijk transport.

Ramen

De mogelijkheden voor wat betreft raambekleding - zowel lichtdoorlatend als volledig zonwerend - zijn bijna oneindig. STR collectie kan u uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van de verschillende materialen. U heeft bij ons de keuze uit: gordijnen, (horizontale) jaloezieën, lamellen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé, silhouettes en shutters.

 

Contact

Bij projecten kunnen wij direct op uw locatie leveren of optreden als toeleverancier.
Neem contact met ons op indien u vragen heeft over het horecameubilair of de projectinrichtingen van STR collectie (contact)

 

 

 

 

 

kunststof meubilair sprang-capelle ligbedden stoelen kunststof design
trendy binnen buiten meubelen krukken kwaliteit bijzettafels duurzaam onze open
particulieren zakelijk projecten projecinrichtingen